Deprecated: Required parameter $old_user_data follows optional parameter $id in /customers/d/f/3/ptm-construct.com/httpd.www/wp-content/plugins/sucuri-scanner/src/hook.lib.php on line 999 Realisaties

realisaties

Projecten

Onze projecten dat wij hebben gerealiseerd.

Uitbreiding van Poort

Voor een recent project werkte ons bedrijf samen met een producent van modulaire woningen om een oplossing te vinden voor een probleem. De huidige sectionaalpoort voldeed helaas niet aan de eisen om de modules veilig te vervoeren. na grondig overleg werd er besloten om de huidige poort te vervangen door een indrukwekkende nieuwe poort van 8 meter breed en 5,5 meter hoog. 


ons team heeft de bestaande staalstructuur tot in de kleinste details opgemeten en aangepast, waarbij onder andere een kolom werd verwijderd en vervangen door twee nieuwe met nieuwe funderingen. we hebben ook gezorgd voor een nieuwe betonvloer en de benodigde plinten. 


we zijn er trots op dat we deze uitdaging met succes hebben voltooid en kijken ernaar uit om meer innovatieve oplossingen te vinden voor de behoeften van onze klanten.

IMG_5832

Benepack (Genk)

Voor dit project heeft een fameus blikjesfabrikant (Benepack) gezocht naar een efficiënte manier om goederen van het ene naar het andere hal te verplaatsen. Na grondig onderzoek en overleg, is er besloten om een corridor op deze hoogte te creëren, wat de perfecte oplossing bleek te zijn.

Om deze corridor te kunnen realiseren, hebben we de twee bestaande hallen aangepast en verbonden met de nieuwe constructie.

Wat dit project uniek maakt, is de gedurfde kleur keuze RAL1033 (Dahia Yellow) . De wandplaten evenals de raamkaders werden voordien in deze kleur. Deze opvallende combinatie zorgt voor een ware eyecatcher en geeft het project een extra dimensie.

We zijn trots op het eindresultaat en hopen dat onze klant jarenlang kan profiteren van deze efficiënte en stijlvolle oplossing. 

IMG_5521-Edit-2

Bart & Katie (Hasselt)

Een gevelbekleding in hartje Hasselt. Zoals U ziet heeft het een moderne-  minimalistische look. Het is wel opvallend, zeker in de stad.

IMG_2243

Best Drive Genk

Met volle trots kunnen wij zeggen dat wij een voornamelijke rol hebben gespeeld bij het uitbreiden van BestDrive België. 

 

Billet Detailing

Hier hebben wij een uitbreiding gedaan naast een bestaande bouw. Deze is bekleed uit metalen dak- en wandplaten (RAL9005). Zo kon onze klant zijn overdekte wasstraat voorzien tegen de sterke weersomstandigheden. Eerst werd er een 3D-model gemaakt in samenwerking met de klant en werd deze gerenderd (zie afbeeldingen). 

 

TVV Hasselt united

Als trotse sponsor van TVV Hasselt United waren wij blij om dit gebouw onder handen te kunnen nemen. Deze bestaande gebouw is ingepakt met sandwichpanelen van Kingspan (kleur: Greyrock KC100). Nu voldoet dit gebouw aan de hoogste EPB-normen en heeft het ook een strakkere ‘look’ gekregen. 

Myriam en Jo

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste materiaalkeuze kunnen vinden om een oude hoeve om te kunnen toveren naar een zeer project. Wij hebben gebruik gemaakt van sandwichpanelen met houtstructuur tegen de woning aan zodat het een mooie combinatie met de raamkaders heeft. Ook hebben wij een gevel geïsoleerd en bekleedt met padoek klikplanken om het een warme uitstraling te geven. Het bestaande dak met eterniete golfplaten hebben wij ook zorgvuldig gedemonteerd volgens de regels en vervangen door geïsoleerde dakplaten van Kingspan.  

Bregel Sport

Bregel Sport is een voetbalclub in Genk dat speelt in het eerste provinciaal. Zij hebben ons gevraagd om een opvallende accommodatie te bouwen, dat ook een wauw-effect zou geven bij zowel de spelers als supporters. Met een voldaan gevoel denken wij dat we er ook in zijn geslaagd. 

Isometal Manhay

Isometal is een fabriek in Manhay waar ze geïsoleerde sandwichpanelen produceren en verhandelen. Deze zijn speciaal gemaakt voor wand- en dakbekledingen van het merk Joris Ide. We hebben de constructie gemonteerd, en de sandwichpanelen geplaatst. 

Overige afbeeldingen

Hieronder kunt u afbeeldingen van bepaalde realisaties tot renders zien.