Deprecated: Required parameter $old_user_data follows optional parameter $id in /customers/d/f/3/ptm-construct.com/httpd.www/wp-content/plugins/sucuri-scanner/src/hook.lib.php on line 999 Waarom voor ons kiezen

Waarom voor ons kiezen

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat al reeds 25 jaar bestaat. Wij zijn begonnen met industriebouw en hebben intussen al een divers aanbod gecreëerd door de ervaring dat dit bedrijf heeft verwezenlijkt. 

onze missie

Door onze jaren-lange ervaring, hechten wij heel veel belang aan kwaliteit. Voor zowel de klant als onszelf proberen wij ons eigen iedere keer te overmeesteren in verband met kwaliteit. Het woord ‘kwaliteit’ heeft een ruimere betekenis dan alleen maar kwalitatieve diensten te bezorgen. De betekenis van ‘kwaliteit’, voor ons houdt in dat wij zowel betrouwbaar zijn naar de klant toe. Ook proberen wij zeker en vast kwalitatieve werk te leveren en dat op een innovatieve manier te verwezenlijken door de jaren heen. Last bus not least vinden wij het ook zeker belangrijk om respectvol om te gaan tegen de klanten, idem tegen elkaar. 

“Kwaliteit staat boven kwantiteit”.

Werkwijze

Start met een gratis offerte, laat ons weten hoe wij U kunnen helpen. 

De voorbereiding houdt in dat wij met behulp van verschillende computer-programma’s uw idee tot op de puntjes in een 3D-tekening afbeelden. Dit doen wij nadat wij alle maten hebben opgemeten wat wij nodig hebben om zo efficiënt mogelijk met uw ruimte om te gaan. Ook bestellen wij materiaal voor U en zorgen wij dat alles op tijd is geleverd op de plaats waar wij tewerk gaan. 

Als de voorbereiding goed is verlopen, beginnen wij met de montage. Als het nu gaat om constructie of sandwichpanelen monteren. Wij proberen altijd zo efficiënt en innovatief mogelijk te werken. 

Indien wij klaar zijn met de montage, meten wij alles nauwkeurig op om uw project af te werken. Dit doen wij meestal met plooiwerk. Deze laten wij op maat en kleur plooien zodat alles op zijn geheel zo strak mogelijk is afgewerkt. Wij proberen altijd oplossend te denken om alles zo correct mogelijk af te werken. 

Vanaf nu kan de opening van uw project van start gaan. 

Waarom voor ons kiezen?

Wij zorgen ervoor dat uw project zo zorgvuldig mogelijk wordt waargemaakt. Als familiebedrijf proberen wij alles zelf tot realisatie te maken, van de digitale 3D-afbeeldingen op de computer tot de laatste afwerkingen. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit omdat uw tevredenheid boven alles staat bij ons. Al 25 jaar doen wij ons werk en toveren we glimlachen op het gezicht van onze klanten, en op een innoverende Manier zullen wij ervoor zorgen een glimlach op te wekken op uw gezicht.