Deprecated: Required parameter $old_user_data follows optional parameter $id in /customers/d/f/3/ptm-construct.com/httpd.www/wp-content/plugins/sucuri-scanner/src/hook.lib.php on line 999 Wat wij doen

WAT WIJ DOEN

Waar wij gespecialiseerd in zijn

Na jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van ons vak kunnen wij u verder helpen met uw project. Wij zijn gespecialiseerd in industriebouw maar helpen U graag verder met andere diversiteiten. Wij staan klaar voor evenzeer particulieren als professionelen, van kleine renovaties tot grote totaalprojecten. 

Bent U van plan om een hal, KMO, etc. te bouwen voor uw onderneming? Industriebouw is een term waar wij gekend in zijn.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw project zorgeloos verwezenlijken. Na overleg kunnen wij met U bepalen welk materiaal het meest geschikt is om elke vierkante meter zo optimaal mogelijk te benutten.

Hierna kunnen wij met behulp van een BIM-programma uw project nauwkeurig modelleren. Vervolgens zullen wij deze ook met ons team monteren zodat wij de beste kwaliteit en levensduur kunnen garanderen. 

Heeft U een bestaande gebouw dat aan vernieuwing toe is? Voor zowel een nieuwe uiterlijk als eventuele uitbreidingen kunnen wij u verder helpen.

Wij bespreken graag met u hoe wij uw wensen kunnen realiseren in verband met de structuur, materiaal en kleurgebruik. 

Wij meten uw bestaande gebouw nauwkeurig op en maken met behulp van verschillende computerprogramma’s een visualisatie om U een idee te geven over hoe uw droomproject gerealiseerd zal worden. 

Na een akkoord zullen wij met ons team er voor zorgen dat deze visualisatie realiteit wordt. 

Door de jaren heen zijn wij mee-geevolueerd met de diverse manieren om uw dak en/of wand te bekleden.

Van prefab elementen (ytong- of betonpanelen) tot geïsoleerde wandplaten (golfplaten of sandwichpanelen). De diversiteit aan types, vormen en kleuren is aanzienlijk gegroeid zodat wij uw concept nauwgezet kunnen waarmaken. 

Zo kunnen wij ook er voor zorgen dat uw project telkens weer voldoet aan de strengste EPB-waarden.

 

Bent U toe aan iets nieuws? Wij nemen verschillende diversiteiten van projecten aan. Dit kan variëren van kleinschalige ideeën als een garagebox, carport, etc. tot grootschalige opgaves als een poolhouse, autogarage of zelfs een voltallige woning. Zolang U dit kan bedenken, kunnen wij dit realiseren. 

Wij maken hiervoor gebruik van een metalen frame en vullen deze aan naar uw wensen toe. Na onze eerste contact springen wij direct aan het werk en brainstormen we samen hoe wij uw project kunnen verwezenlijken. Hierbij gaan wij met ons team opzoek naar de gunstige calculaties, beste materialen en benodigdheden om uw project te kunnen realiseren. 

Met behulp van verschillende computerprogramma’s, maken wij een nauwkeurige 3D-model, overlopen deze met U en werken wij deze bij totdat U tevreden bent. Vervolgens zullen wij uw project ook met ons team monteren zodat wij de beste kwaliteit en levensduur kunnen garanderen.  

Als kers op de taart worden de plooiwerken bevestigt aan uw project. Deze worden worden gelakt en geplooid in een kleur naar keuze. Ze worden geplaatst om uw project er zo strak mogelijk uit te laten zien. 

 

Is uw gebouw aan een grondige wasbeurt toe? Contacteer ons zodat wij uw project terug tot de oorspronkelijk staat kunnen verwezenlijken. 

Met de juiste producten reinigen wij zorgvuldig het exterieur van uw bestaande gebouw. Als wij uw gebouw gemonteerd hebben, is het ook mogelijk om deze jaarlijks te laten reinigen door ons.

Before

After

"Wij kiezen bewust voor kwaliteit boven kwantiteit om uw tevredenheid te garanderen."